jhmlogo9fw

Du kan få återkoppling när du föreläser eller leder en kurs....

Pedagogisk coaching för utbildare

- i skarpt läge

Du som vill få professionell personlig återkoppling i din roll som presentatör, utbildare eller lärare har möjlighet att få pedagogisk coaching när du håller ett "riktigt" föredrag eller håller en verklig kurs.

Vi är din coach, mentor och handledare. Vi arbetar utifrån en känd definition av en mentor som "en förebild som bryr sig". Vi lyssnar efter vad som fungerar för dig i undervisningssituationen och ger dig tips på vad du kan göra ännu bättre. Dessutom svarar vi på de frågor som du har om ditt framträdande.

Coachingen genomförs antingen genom att någon av oss kommer till dig där du undervisar eller att du skickar oss en video eller dvd och får feedback vid ett personligt sammanträffande eller per telefon.

Vad pedagogisk coaching kan ge dig:

Så här går det till: Du kontaktar oss och vi hittar ett lämpligt tillfälle för oss att lyssna på dig, alternativt tar du en video/dvd på dig själv "in action" och skickar till oss. Sedan träffas vi personligen eller talar på telefon för att ge dig feedback. Vid den första kontakten går vi igenom de praktiska förutsättningarna och ger dig en offert.

Om du filmar dig själv är det bästa om en betrodd kollega eller vän kan stå bakom kameran och hålla dig väl inzoomad. Lämplig längd på en video kan vara ett undervisningspass på ca 30 minuter.

Om du vill att vi lyssnar på dig "live" så är det f.n. Jonas som kommer. Skickar du en video/dvd så tittar vi på den båda två och du får bägges våra synpunkter även om det bara är Jonas du träffar för feedback.

Ta kontakt med oss om du vill veta mer eller om du vill boka en konsultation i Pedagogisk coaching - i skarpt läge.

/Jonas och Tamara Himmelstrand

item2a